Daniel Craig objasnio zašto voli posjećivati barove za homoseksualce

Bruce Bozzi voditelj je radijske emisije „Lunch with Bruce“ na radijskoj postaji SiriusXM. Naziv emisije ne čudi jer je Bruce član obitelji Bozzi koja je vlasnik restoranske franšize „Palm Restaurant“ čiji je on  potpredsjednik. Osim toga, Bruce Bozzi je neskriveni homoseksualac te dobar prijatelj Daniela Craiga te ga je ugostio u svojoj emisiji gdje su, između ostalog, razgovarali o tome zašto glumac koji je utjelovio Jamesa Bonda voli izlaziti u barove za homoseksualce.

„Barove za homoseksualce posjećujem odavno. Jedan od razloga je taj što u barovima za homoseksualce nema toliko tuča kao u drugim barovima“, izjavio je Craig pojašnjavajući kako je kao mlad počeo odlaziti u te barove kako ne bi svjedočio tučnjavama na kakve je nailazio u barovima koje su posjećivali heteroseksualci. „Barovi za homoseksualce stoga su bili prava mjesta za izlazak. Tamo su svi opušteni. A i možeš upoznati djevojke koje su tamo dolazile iz istih razloga iz kojih sam ja dolazio.To je bio dodatan razlog za posjećivanje tih barova“.

Tijekom razgovora Craig se njihovog prisjetio druženja u takvom baru. Bilo je to 2010. godine,  u baru za homoseksualce Roosterfish u Venice Beachu u Kaliforniji. Craig je rekao kako su imali ugodnu večer, malo popili, na što je glumac predložio da odu u bar. No, tamo su bili primijećeni nakon čega su se mediji raspisali o tome. „Bilo je to prilično čudna situacija jer nismo napravili ništa pogrešno“, zaključio je Craig koji je dodao kako se svojedobno želio preseliti iz Engleske u Kaliforniju koja, po njemu, ima „magičnu vibru“.

Komentiraj