Daniel Craig odbio ulogu Jamesa Bonda u filmu “No Time to Die”, nagovorili su ga

Nakon što je prije pet godina glumio Jamesa Bonda u filmu „Spectre“, Daniel Craig izjavio se kako se više nikada neće pojaviti u ulozi tajnog agenta 007. Dapače, tada je rekao kako će prije izrezati svoje ručne zglobove no što će ponovo prihvatiti ulogu Jamesa Bonda. Sada je u intervjuu za Entertainment Weekly otkrio zašto nakon filma „Spectre“ više nije želio tu ulogu, kao i zašto ju je ipak prihvatio za novi film „No Time to Die“.

„Završio sam snimanje filma ‘Spectre’ sa slomljenom nogom“, objasnio je Craig i dodao kako se pitao može li fizički izdržati snimanje još jednog James Bond filma. „Nije ugodno kada nazovete svoju suprugu i kažete joj ‘Slomio sam nogu’“, rekao je Craig misleći pri tome na svoju suprugu, glumicu Rachel Weisz. Međutim, producentica filma Barbara Broccoli bila je ta koja je uvjerila Craiga da prihvati ulogu Jamesa Bonda u još jednom filmu.

„Craig je na kraju snimanja filma ‘Spectre’ smatrao da je je završio s tom ulogom. Rekla sam mu ‘ne mislim da si završio, postoji još priča o tvom Jamesu Bondu koje treba ispričati’. Na sreću, on se na kraju složio s time“, izjavila je Barbara Broccoli. Daniel Craig potvrdio je kako je „No Time to Die“ definitivno njegov posljednji film u kojem se pojavljuje kao James Bond i to  riječima „to je bilo to. Gotovo je“.

„No Time to Die“, koji je režirao Cary Joji Fukunaga, u britanskim će se kinima pojaviti 1. travnja.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]