Dani piva

Dani piva će trajati pet dana na pet lokacija

Tradicionalni karlovački Dani piva bi u 2019. godini trebali imati potpuno novi koncept, a organizaciju događanja bi preuzeo Grad Karlovac.

Dani piva će trajati pet dana na pet lokacija, tri u centru i po jedna na Foginovim kupalištu na Korani i na ŠRC-u. Koncept je predstavljen na tematskoj sjednici Gradskog vijeća kojoj su uz vijećnike prisustvovali i direktori gradskih tvrtki, predstavnici obrtnika i ugostitelji te Turistička zajednica i članovi Turističkog vijeća.

Predlagač koncepta je tvrtka Hashtag, koja je sa svojim brendom YEM organizator i realizator brojnih uspješnih festivala i koncerata u Hrvatskoj. Glavni partner u projektu bi trebao biti Karlovačko tj. Heineken Hrvatska.

Cilj je ojačati Karlovac kao turističku destinaciju, a Dane piva brendirati u vodeći nacionalni festival piva, dobre hrane i prestižni glazbeni festival.

“Pivo, glazba i gastronomija osnovne su smjernice ovog koncepta. Novim konceptom cijeli centar grada Karlovca postaje jedna velika pozornica, a različiti glazbeni žanrovi i brojna dnevna događanja uz nezaobilazno pivo postat će prava kulturna poslastica za građane Karlovca i brojne goste”, rekao je gradonačelnik Karlovca, Damir Mandić.

S nestrpljenjem se očekuje prva najava programskog dijela poznatog događanja koja će biti objavljena početkom ožujka.

Komentiraj