DANI OLMO “Barcelona? Zašto ne? Vidjet ćemo”

Španjolski nogometaš i najveća zvijezda Dinama Dani Olmo otvorio je dušu u razgovoru za Mundo Deportivo a prenosi Net.hr. Veznjak je bio jedan od najboljih igrača na nedavno završenom Euru do 21 godine te je došao u fokus nogometne javnosti.

“Odluka o odlasku iz Barcelone u Dinamo je bila teška, ali u tom je trenutku bila najbolja za mene. Sada ubirem plodove te odluke i presretan sam što sam igrao u Hrvatskoj. Mislim da je sada vrijeme za korak prema naprijed, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Ljeto je dugo”, kazao je Olmo, koji je imao ponudu da zaigra za Hrvatsku.
Ostvarenje sna

“Hrvatska je moj drugi dom, ali otkako sam bio dijete sanjao sam da zaigram u dresu španjolske reprezentacije. Nadam se da ću zaigrati na Svjetskom prvenstvu 2022. godine. To je najveće postignuće za svakog igrača. Bilo bi to ostvarenje sna”, dodao je. Upitna je je li mu povratak u Barcelonu cilj.

“Barcelona je bila moj dom šest godina… Zašto ne? Vidjet ćemo. Ja nisam zatvorio vrata ni Barceloni ni bilo kojem drugom klubu. Španjolska mi nedostaje, bilo bi lijepo ponovno igrati kod kuće. La Liga je zbog toga posebnija za mene, ali i ostale lige petice su privlačne. Pričamo o najboljim ligama svijeta, privlače me i Njemačka, Engleska i Italija”, naglasio je.

Na kraju je rekao da na Fifi igra s Dinamom, ali i da često mijenja momčadi.

Komentiraj