DANI ALVES KRITIZIRAO BARCELONU “Iskazali su mi apsolutno nepoštovanje”

EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Branič Juventusa Dani Alves, nekadašnja zvijezda Barcelone, obrušio se na svoj bivši klub i njegovu upravu. U intervjuu za španjolske novine ABC Alves je rekao kako se Barcelona prema njemu ponašala bez poštovanja prije nego je prešao u Juventus prošle godine.

U osam sezona na Camp Nou Alves je osvojio 23 trofeja, a prošle je godine kao slobodan igrač prešao u Juventus. “Uprava je sa mnom počela razgovarati o novom ugovoru tek nakon što su dobili zabranu dovođenja novih igrača. U posljednje tri sezone u Španjolskoj stalno sam slušao kako odlazim, ali Uprava mi nije ništa govorila. Iskazali su mi apsolutno nepoštovanje”, rekao je 33-godišnji Brazilac.

“Ljudi koji vode Barcelonu nemaju pojma o odnosu prema igračima”, kritičan je Alves. Obrušio se i na medije u Barceloni i Madridu, za koje kaže kako izmišljaju stvari i stvaraju lošu atmosferu. “Oni se bave novinarstvom na društvenim medijima, nije ih briga za istinu. Moraju se prema nama odnositi s poštovanjem. Jer, iza svakog nogometaša je ljudsko biće”, zaključio je Brazilac.

Komentiraj