DANCI O MODRIĆU “Podržavao je nogometnog gangstera”

epa

Danski tabloid Ekstra Bladet je na dan utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Danske objavio veliku priču o vezi Luke Modrića i Zdravka Mamića, javlja Index.

Pod naslovom “Podržavao je nogometnog gangstera”, list piše o tome kako je Luka Modrić bio upleten u transfer u Tottenham od kojeg je pola novca proslijedio Mamiću.”Njegove izjave nisu na kraju priče pomogle Mamiću koji je osuđen na šest i pol godina zbog izvlačenja novca iz Dinama i oštećenje državnog proračuna. No Modriću će uskoro trebati odvjetnik jer se sumnja da nije govorio istinu. Nakon što je Mamić osuđen, te sumnje su dodatno pojačane i hrvatskom kapetanu sad prijeti zatvor”, stoji u velikom tekstu.

“Da se gleda samo njegovo nogometno umijeće, svi bi ga obožavali. Modrić je jedan od najboljih igrača na svijetu i trebao bi biti nacionalna ikona u Hrvatskoj. Ali nije. Krenete li ulicama Zagreba ili Splita, naići ćete na grafite koji vrijeđaju Realovu zvijezdu. Čak i u Zadru, gdje je Modrić odrastao kao izbjeglica, vide se pogrdne poruke hrvatskom kapetanu”, stoji u uvodu teksta.

Ekstra Bladet je objasnio čitavu genezu problema u kojem su se našli Mamić i Modrić i dodao da bivši Dinamov igrač riskira zatvor zbog optužbe za lažno svjedočenje. Navode i Mamićevu izjavu u kojoj se iz Međugorja zapitao kako Lovren i Modrić mogu normalno igrati za reprezentaciju kad je njemu nanesena takva nepravda.

“Njegove izjave nisu na kraju priče pomogle Mamiću koji je osuđen na šest i pol godina zbog izvlačenja novca iz Dinama i oštećenje državnog proračuna. No Modriću će uskoro trebati odvjetnik jer se sumnja da nije govorio istinu. Nakon što je Mamić osuđen, te sumnje su dodatno pojačane i hrvatskom kapetanu sad prijeti zatvor”, stoji u velikom tekstu.

Komentiraj