Objavu nominacija za najvažniju tv nagradu Emmy gledajte uživo na našoj stranici

 

Danas (utorak) u 17.30 sati po našem vremenu objavit će se nominacije za najvažniju televizijsku nagradu Emmy. S obzirom na pandemiju koronavirusa te činjenicu da je SAD zemlja koja je najviše pogođena, bit će to virtualna objava nominacija a voditeljica će biti komičarka Leslie Jones. Ceremoniju objave možete danas gledati i na našoj internet stranici:

Ovogodišnja utrka za najvažnije televizijske nagrade biti će iznimno zanimljiva jer se nakon puno vremena ne pojavljuje apsolutni favorit u kategoriji najbolje dramske serije a to je „Igra prijestolja“. Slično se događa i u kategoriji najbolje serije-komedije, gdje više nema favorita kao što su do sada bile serije „Fleabag“ i „Predsjednica“.  Predviđanja kažu kako je glavni favorit u kategoriji najbolje dramske serije HBO-ova „Nasljeđe“  a konkurirati će mu serije „Ozark“, „The Crown“, „Westworld“ i „Sluškinjina priča“, dok iz prikrajka vreba „Mandalorian“. U kategoriji komičnih serija favorit je  “The Marvelous Mrs. Maisel”, dok je u kategoriji limitiranih serija (do 10 epizoda) favorit HBO-ova serija „Watchmen“. Što se tiče najboljeg televizijskog filma, favorit je HBO film „Loše obrazovanje“ s Hughom Jackmanom u glavnoj ulozi.

Nagrada Emmy dodjeljuje se u 24 kategorije a pobjednici će biti objavljeni 20. rujna na ceremoniji koju će voditi Jimmy Kimmel. U ovom trenutku nepoznato je u kakvom će obliku, zbog pandemije koronavirusa, biti održana dodjela nagrada Emmy.

Komentiraj