Promo

DANAS POSLIJE POSLA Motovun Afterwork Happy Hour – zgrabite najpovoljnije ulaznice

Uskoro počinje Motovun Film Festival, zbog tog dođite danas nakon posla u Vinyl bar gdje će vam se predstaviti nekoliko filmova koji vas ove godine čekaju u četiri motovunska kina, prikazati neki od trailera i ponuditi vam jedinstvenu mogućnost da odmah postanete vlasnik najjeftinijih ulaznica.

Može li se spavati u kući ili samo u kampu? Što dobijem u malom kompletu ulaznica, a što u velikom? Kojim autobusom do brda filmova? Je li glazbeni program koji se održava svake večeri besplatan? Ma, gdje je točno taj Motovun? Na ova i na sva ostala pitanja odgovaramo od 18 do 19 sati u intimnoj atmosferi Vinyl bara na adresi Bogovićeva 3.

Osim što ćemo vam održati mali uvod u ovogodišnje izdanje Motovun Film festivala, obratit vam pažnju na studentske popuste, besplatan kamp i mnoge druge pogodnosti koje će vam gledanje filmova učiniti bezbrižnijim, tokom prezentacije u prodaji će biti paketi od deset ulaznica po cijeni od samo 100kn.

Pedesetak dana dijeli nas od početka Motovun Film Festivala, krajnje je vrijeme da se počnete pripremati za pet najzanimljivijih dana i pet najuzbudljivijih ljetnih noći u godini.

Dođite u Vinyl bar, zgrabite najpovoljnije ulaznice i gledajte bezbrižno hrpu filmova od 26. do 30. srpnja!

Komentiraj