Debbie Harry napunila 75 godina, ne namjerava prestati pjevati

Pjevačica kultnog benda Blondie nikad se nije udavala, u mladosti je bila u vezama i sa ženama, a i danas je, kaže, vrlo aktivna kad su spojevi u pitanju. No s obzirom na njezinu dob, sve joj je teže pronaći partnera koji bi joj uistinu odgovarao: “Nažalost, sve je manje muškaraca… Skoro svi su u braku i imaju djecu.”

Ipak, legendarna pjevačica ne odustaje od romanse. Štoviše, u nastojanju da začini svoj ljubavni život, čak je i spremna imati aferu s oženjenim muškarcem, jer samaca naprosto nema: “Sve je više izvanbračnih veza, možda je baš to prava stvar i za mene! Želim da mi se s muškarcem napokon ‘desi kemija’ – zaključila je Harry.”

Danas za sebe kaže kako živi puno skromniji život, iako i dalje nastupa sa svojom grupom Blondi: “Rad mi je oduvijek bio bitan, i ne znam bih li bila zdrava da neprestano ne radim. K tome, postoje jako dobri razlozi da ne prestanem raditi. Jedino ponekad pomislim da je čitav glazbeni biznis dobno selektivan. Povremeno se zapitam radim li glupaču od sebe, skačući po pozornici i pjevajući pjesme stare 40 godina. Ali uživam u tome i nemam namjeru skoro prestati.”

Komentiraj