Elton John napunio 73 godine

Njegova prošlogodišnja biografija izazvala je burne reakcije fanova, a da još službeno nije ni puštena u prodaju. Objavljeni su neki dijelovi knjige, a u njima se može pročitati i kako se Elton borio s ovisnosti koja je od njega napravila, kako on kaže, nasilno čudovište.

U televizijskoj emisiji “CBS Sunday Morning” pjevač se osvrnuo i na odnos s mamom koja je preminula prije dvije godine. Poznato je kako s njom nije bio u najboljim odnosima, a sada je rekao i zašto.
“Nikada nije voljela mog supruga Davida i nije nas mogla prihvatiti. Srećom, nikada nije upoznala moju djecu jer bi ih kritizirala kao i sve druge. Nije mogla pronaći ništa lijepo u stvarima. Ona je bila potpuni sociopat”, rekao je otvoreno Elton.
Također, priznao je kako ga je toksičan odnos s mamom uništio još u djetinjstvu toliko da uopće nije bio siguran može li takav izgraditi vlastitu obitelj.

No, čini se kako je pobijedio svoje demone jer je sa svojim partnerom Davidom Furnishom dobio dva sina uz pomoć surogat majke. Vjenčali su se 2014. čim je homoseksualni brak postao legalan u Velikoj Britaniji.

Komentiraj