Dan žalosti u Šibeniku: Posljednji ispraćaji četvero ubijenih u subotu

Tedi Slamić, Radojka i Mario Danek te Toni Šparada, koje je u subotu ubio Branko Koloper, bit će sahranjeni tijekom ponedjeljka, odnosno utorka u Šibeniku i Grebaštici, javlja ŠibenikIN.

Posljednji ispraćaj Tonija Šparade, inače oca četvorice sinova i jedne kćeri, bio je u ponedjeljak na Kvanju, a sahrana je bila u 14 sati na mjesnom groblju u Grebaštici kod Šibenika.

Tedi Slamić, inače otac kćeri i sina, bit će pokopan u utorak, u 13 sati na Kvanju, dok će supružnici Danek, roditelji tri kćeri i jednog sina, biti sahranjeni u 15 sati na Kvanju.

Osmrtnica Branka Kolopera, koji je sebi oduzeo život nakon krvavog obračuna, nije postavljena na javnim gradskim površinama.

Zastave na pola koplja

U Šibeniku je u utorak Dan žalosti, a u znak pijeteta na žrtve nemilih događaja zastave su spuštene na pola koplja ispred zgrade Gradske uprave, javnih tvrtki i ustanova kojima je osnivač Grad Šibenik.

Na Dan žalosti na javnim mjestima na području Šibenika neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

Šibensko Gradsko vijeće na sjednici 10. veljače održat će komemorativni skup, na kojem će se oprostiti od tragično preminule gradske vijećnice Radojke Danek.

Komentiraj