Damir Krznar: “Dinamu pripada prvo mjesto”

Nogometaši Dinama u subotu su u 27. kolu HNL-a odigrali 1:1 sa Šibenikom na Šubićevcu. Iako je Dinamo ostao na vrhu ljestvice, sad imaju isti broj bodova kao i drugoplasirani Osijek, ali i utakmicu manje.

“Očekivano teška utakmica za nas s obzirom na to da smo tek jučer odradili prvi zajednički trening. Uvijek su utakmice nakon reprezentativne stanke teške, svi igrači koji su bili s reprezentacijama su postigli neki uspjeh pa su došli i emocionalno prazni. Pokušali smo ovu utakmicu sa Šibenikom privesti kraju na najbolji mogući način, na mišiće, ali ta želja se pretvorila u brzopletost”, izjavio je nakon utakmice trener Dinama Damir Krznar.

Dodao je da je prvih pola sata izgledalo jako loše, ali nakon toga njegovi su se nogometaši vratili u igru. “Šteta što nismo izdržali do kraja”, proučio je Krznar.

Komentirajući situaciju na ljestvici, Krznar je rekao da je jako bitno da su prvi na tablici zbog elana i emocionalnog stanja. “Dinamu to prvo mjesto pripada i s te pozicije ćemo se boriti i dalje i vjerujem da ćemo na kraju presjeći traku”, zaključio je Damir Krznar.

Pogodak Majera i prvijenac Mese za remi Šibenika i Dinama u debiju Escobara

Komentiraj