Igor Kralj/PIXSELL

DAMIR KEDŽO: ‘Sad mi se otvaraju neka nova vrata, nove mogućnosti’

Pjevač i glumac Damir Kedžo priča o pobjedi na ruskom glazbenom natjecanju ‘New Wave’ i daljnjim koracima u karijeri u razgovoru za story.hr.

Mladi glazbenik očaran je ruskim ljetovalištem i lječilištem Sočijem.

“Tamo je predivno i pratila nas je visoka temperatura, oko 30 stupnjeva. Bio sam u kratkim rukavima premda sam ponio kaput i rukavice. Soči je predivan i podsjeća me na ogromnu Opatiju. Lijepo je uređen, predivno izgleda i ljudi su divni”, rekao je.

Za prijavu na show trebalo mu je dosta hrabrosti, no nakon neočekivane pobjede pred njim su novi izazovi.

“Dojmovi se još nisu slegnuli, bez obzira na to što su prošla dva dana. Za mene je ovo druga ovakva pobjeda tog tipa, već sam bio na festivalu Slavianski Bazaar u Bjelorusiji, a prije mene čast pobijediti imali su Toše Proeski i Željko Joksimović. Tamo me vidjela jedna novinarka koja mi je rekla da moram otići na ‘Novi val’. Sad mi se otvaraju neka nova vrata, nove mogućnosti, što to me jako veseli”, prokomentirao je rođeni Riječanin.

Mladom pjevaču bilo je iznimno drago što je na glazbenom natjecanju mogao predstavljati Hrvatsku.

“Pamtit ću ga po produkciji koja je na vrhunskoj razini, ogromnoj sceni, 680 kamera, nastupanju svaki dan pred 3000 ljudi, upoznavanju nekih od najvećih  zvijezda Rusije, ali i radu s Aleksandrom Revzinim koji je tamošnji najbolji televizijski redatelj. Stvorila su se neka nova prijateljstva, dogovaraju se ljetovanja u Indoneziji i Grčkoj, a tu su i druženja s dečkima i  curama iz benda Guru Groove Foundation. S njima ovih dana snimam pjesmu, a 28. studenog vraćam se u Rusiju kako bi im bio gost na koncertu”, otkrio je dvadesetiosmogodišnji Damir Kedžo.

Komentiraj