Patrik Macek/PIXSELL

DAMIR KAJIN Nakon Pariza Njemačka će zatvoriti granice, moramo i mi

Damir Kajin komentirao je noćas na društvenim mrežama terorističke napade u Parizu. Napisao je kako će sada Njemačka zatvoriti granice, a Austrija i Slovenija podići žicu.

“Nakon ovoga granicu zatvara Njemačka, Austrija i Slovenija dižu žicu, a jedino će se hrvatski mediji, Ostojić i Milanović iščuđivati što će nam se u budućnosti događati. Migrantska kriza se ne rješava između Grčke i Turske, već u Njemačkoj. Njemačka mora zatvoriti granice”, piše Kajin.

Dodaje kako je Europa sekularna, ali ako se u pitanje dovedu njeni kršćanski temelji, Europe kakvu mi poznajemo više neće biti. “Milanović se obećao Junckeru da će primiti do 50.000 migranata. Koliko će biti u konačnici ovisi o Merkel koja će u Hrvatsku, a ne u Grčku, vraćati sve one koji ne ostvaruju pravo na azil u Njemačkoj. Migranstka kriza, a ne kriza u sastavljanju vlasti u Hrvatskoj razlog je za nove izbore jer se u zemlji kontroliranih medija od ekipe na vlasti o migranitima nije smijelo riječ prozboriti kako se ne bi narušila idila vladajućih”, nastavlja Kajin.

Ističe kako se Hrvatska sa Srbijom, BiH i Makedonijom mora braniti na Đevđeliji. “Zatvoriti granice i braniti Schengen. Nadam se da je hrvatska policija na nogama i da migranti neće doći do Istre. Milanović je pozivao migrante, a sada je red da se ovaj stampedo zaustavi na istočnim granicama Hrvatske”, zaključuje Kajin.

Komentiraj