HINA/ Daniel KASAP

‘Dalić nije izolirani otok, ona provodi politiku Vlade’

Saborski zastupnik GLAS-a Goran beus Richembergh u srijedu je u ‘Novom danu’ N1 televizije komentirao aktualnu političku situaciju u državi.

Premijer Andrej Plenković jučer je na sjednici Vlade objavio kako za novog povjerenika predlaže Favrisa Peruška, te Irenu Weber kao zamjenicu. “Odluku Vlade gledamo kao kontinuitet iste politike koju je kao izvanredni povjerenik provodio i Ramljak. Nasljednici su se tražili tjedan dana, nije bilo lako pronaći adekvatnu osobu koja bi konvenirala politiku koju je postavila Dalić. Ne pozdravljamo takvu odluku jer predstavlja kontinuitet politika”, kazao je.

Upitan hoće li GLAS tražiti opoziv samo Martine Dalić, ili cijele Vlade, odgovara: “Nema nikakve sumnje da Martina Dalić nije izolirani otok i ona ne vodi samostalnu politiku jer je to politika Vlade Plenkovića”.

Naglasio je kako Most nije lider opozicije, ali kako je ideja i inicijativa zajednički interes svih opozicijskih stranaka. Beus Richembergh kaže kako će GLAS podržati svaku dobru inicijativu.

 

Komentiraj