DALIĆ “Bilo je prekrasno, ali ništa nije gotovo dok ne riješimo situaciju u Pireju”

HINA/ Daniel KASAP

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić najavio je u petak uzvratnu utakmicu protiv Grčke u playoffu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. ‘Vatreni’ su u četvrtak na Maksimiru svladali Grke sa 4:1 u drugoj utakmici Dalića na klupi Hrvatske.

“Zbog adrenalina nismo baš dobro spavali, ali spremni smo za trening, malo odmora i put u Grčku. Idemo korak po korak, dan po dan. Nećemo se ići braniti i čuvati 4:1, igrat ćemo kao da je 0:0”, najavio je u petak Dalić.

Dodao je da se ‘uvijek može dogoditi neka glupost, neki primljeni gol iz prekida pa se potom stvori prtisak’. “Idemo ih ponovno napasti, igrati, iako ćemo možda biti malo oprezniji”, poručio je Daić.

Ponovio je kako je jučerašnja utakmica bila sjajna i odigrana je u istoj takvoj, sjajnoj atmosferi. “Bilo je prekrasno, ali ništa nije gotovo dok ne riješimo situaciju u Pireju i odradimo posao. Tek tada možemo govoriti o slavlju. Neće biti opuštanja, i ova partija i ovaj doživljaj samo nas potiču da budemo još bolji”, rekao je.

“Normalno je da igrači znaju gdje stati, gdje doći, koga pokriti. Meni to djeluje jednostavno, a imamo vrhunske igrače koji znaju svoj posao. Iako zajedno provodimo malo vremena, dobro ga koristimo kroz analize i razgovore”, zaključio je Dalić.

Komentiraj