Optical Express

Dalibor Petko riješio problem s vidom i pritiskom u očima

Korekcija očnih kapaka, zahvat poznat po nazivu blefaroplastika, pomaže u dobivanju mladenačkog i svježeg izgleda, ali što je bitnije, znatno može poboljšati vid pacijenta. Kada se gornji kapci počinju opuštati, u nekim slučajevima, oni znatno ometaju vid.
Dalibor Petko se javio u Polikliniku Optical Express, jer mu se pogoršavao vid, upravo zbog umornih i otečenih kapaka. To je opisao kao da mu se tijekom dana “lagano spušta roleta uz pritisak u očima”.
“Izgledao sam uglavnom pospano. Kad god sam se pojavio negdje ljudi su me pitali jesam li se sad probudio ili se nisam baš naspavao. Osobito mi se to događalo nakon cjelodnevnih snimanja. Iskreno nisam znao što je posrijedi i mislio sam da mi je oslabio vid. Kad sam stigao u Polikliniku prva namjera mi je bila skinuti dioptriju, no ustanovili smo da je posrijedi drugačiji problem“, rekao je Petko.
Svi znamo da se Dalibor voli šaliti, no nakon konzultacija s dr. Mirnom Belovari je utvrđeno da njegov problem itekako zabrinjava, s obzirom da televizijsko lice treba uvijek biti nasmijano. Nakon manjeg zahvata omiljeni voditelj više nema problem s pritiskom u očima i izgleda mnogo svježije.

Poznati televizijski voditelj Dalibor Petko i dr. Mirna Belovari

Komentiraj