KUŠČEVIĆ “Gospodi iz Mosta nije stalo do istine”

Saborski zastupnici Mosta optužili su ministra uprave Lovru Kuščevića a su članovi Povjerenstva koji su provjeravali potpise referndumskih inicijativa Narod odlučuje i Istina o Istanbulskoj unišitili kontrolne liste.

Kuščević im je u petak odgovorio na optužbe. “Svi već znamo da su izjave Bulja, Grmoje u javnosti prihvaćene kao apsolutna istina, čudi me da im je promaklo i da ovako manipuliraju. Kompletna lista i popis se nalazi u aplikaciji koja je pohranjena u APIS-u. Svi listići, svaki glasi i potpis se čuvaju u Saboru i moguće je u svakom trenu provjetiti je li neki pottis valjan ili nevaljan”, rekao je Kuščević dodajući da bi se Mostovi zastupnici, da im je stalo do istine, prijavili za uvid i vidjeli valjanost potpisa, prenosi N1.

“Ovo što se danas koristi u dnevno-političke svrhe da bi se postigla mala politička vidljivost, neka služi na čast onima koji to rade”, poručio je ministar.

Što se tiče zakona o Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, Kuščević kaže kako taj Zakon nijena planu zakonodavnih aktivnosti za 2019. godinu, a o rokovima će, kaže, kad za to dođe vrijeme. “Želimo poboljšati rad Povjerenstva”, kaže Kuščević.

Komentiraj