Trener Dinama Mario Cvitanović najavio je nedjeljni derbi protiv Hajduka na Maksimiru.

Cvitanović je novinarima rekao da od Hajduka očekuje da pruže sve što su do sada pokazali – kolektivnu igru s puno entuzijazma i žara, s jasnom vizijom te prepoznatljiv stil igre. “Mi se trebamo za to pripremiti, ali trebamo gajiti naš stil igre i brinuti uvijek samo o sebi. Trebamo biti oprezni na njihove jače strane”, rekao je Cvitanović.

Ovo će treneru Dinama biti prvi derbi protiv Hajduka. “Osjećam se kao pred svaku utakmicu, pozitivno sam uzbuđen. Pripremamo se i analiziramo, za mene nema razlike između bilo koje utakmice u odnosu na derbi”, kazao je.

Hajduk na Maksimir dolazi bez šestorice prvotimaca, a kod Dinama će svi nogometaši konkurirati za derbi. Na pitanje tko je u večerašnjoj utakmici favorit, odgovara: “Ne znam ima li favorita i može li netko biti u jasnoj ulozi favorita. Naravno da to želimo biti mi, ne bježim od te odgovornosti i obaveze. Ako igramo doma, pred našim navijačima i ako želimo pobjedu, a želimo, zašto se ne staviti u ulogu favorita. Ne mijenja u našoj pripremi ta činjenica. Teren će pokazati tko je zapravo favorit”.

Komentiraj