Trener Dinama Mario Cvitanović izjavio je nakon pobjede nad Rijekom da je sretan zbog reakcije i podrške publike. “Sretan sam i ponosan kao trener Dinama s obzirom na to da smo uz pobjedu pružili jednu kvalitetnu igru od prve do zadnje minute. Imali smo glavu i rep, bili organizirani, disciplinirani, konkretni i precizni u svim našim nastojanjima”, objasnio je Cvitanović.

Dodao je da je primljeni gol bio splet taktičkih i nesretnih okolnosti. “Bilo je užitak biti trener danas na klupi i gledati igrače kako se ponašaju i kako igraju. To je ono što svi priželjkujemo i želimo. Promijenili smo sustav i igrače upravo iz razloga čitajući igru Rijeke i predviđajući gdje su njihove slabe točke. Smatram da smo to dobro iskoristili, skenirali i prilagodili se uvjetima na terenu”, dodao je strateg ‘Modrih’.

Još je jednom ponovio da prvenstvo nije gotovo, iako Dinamo ima devet bodova prednosti ispred Rijeke. “Očekuju nas utakmice protiv Novigrada i Slaven Belupa, moramo potvrditi kud smo krenuli s jasnim ciljevima. To je ono što Dinamo traži i što očekuje svaki navijač Dinama”, zaključio je.

Komentiraj