Čupić: “Crna Gora je odigrala fantastično, bili su mirni i pobijedili su nas našim oružjem”

Hrvatska rukometna reprezentacija je na otvaranju drugog kruga Europskog prvenstva u Budimpešti izgubila od Crne Gore s 26-32, a hrvatski veteran Ivan Čupić komentirao je kako nas je Crna Gora pobijedila našim oružjem.

“Osim prvih 10 minuta, Crna Gora je držala prednost od pet, šest golova razlike. Bio je ovo jedan od dana kada ništa ne funkcionira. Nažalost, poklopio nam se u krivom trenutku. Danas jednostavno nismo bili pravi, ni u obrani ni u napadu. Bilo je puno nervoze, puno razgovora sa sucima, prvi ja. Nekako smo bili bez ideje”, rekao je Ivan Čupić sa sedam golova najefikasniji igrač u hrvatskim redovima.

“Crna Gora je odigrala fantastično, posebno njihov golman. Bili su mirni i disciplinirani za razliku od nas. Pobijedili su nas našim oružjem, dodao je Čupić koji nije želio tražiti alibi u brojnim slučajevima koronavirusa u hrvatskim redovima. Sve je to nebitno, ne treba tražiti alibi. Nismo odigrali dobru utakmicu i to je razlog zašto smo izgubili. Međutim, nema vremena za plakanje, od sutra je fokus na utakmici protiv Danske”, zaključio je Čupić.

Komentiraj