CULEJ UZ ŠKORU: “Zar će nam bilo koja stranka određivati tko će biti moj izbor?”

Zastupnik HDZ-a Stevo Culej pridružio se predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori na predizbornom skupu u Višnjevcu u Slavoniji. Culej je, podsjetimo, jučer na Facebooku objavio kako će glasati za Škoru.

Culej se ne boji posljedica od premijera, a niti izbacivanja iz HDZ-a, nakon predsjedničkih izbora. “Ne bojim se ničega, prestar sam da bi se ičega bojao, a pogotovo neke takve odluke koja bi moguće uslijedila. Ni najmanje. Od koga da ja očekujem posljedice u ovoj državi koju sam stvarao?”, rekao je Culej, kako prenosi N1.

“Nisu li izbori praznik demokracije za koju su toliki Hrvati živote dali? Zar su ginuli zato da se danas bojimo u slobodnoj Hrvatskoj reći tko bi nam moguće bio naš kanidat? Zar će nam bilo koja stranka određivati tko će biti moj izbor?”, upitao se Culej.

Spomenuo je ratnog ministra Ivana Vekića za kojeg kaže da je dva puta bio izbačen iz HDZ-a, pa je posthumno odlikovan. Vjeruje da u HDZ-u ima dosta njegovih istomišljenika koji će glas dati Škori.

Premijeru Plenkoviću nije najavio odluku o tome kome će dati svoj glas. “Ni devedesetih kad sam radio za JNA nisam najavio da odlazim na hrvatsku stranu pa sam prešao”, kazao je Culej.

Komentiraj