CSKA Moskva uručila otkaz Ivici Oliću

Završila je trenerska epizoda Ivice Olića na klupi CSKA. Klub iz Moskve je na službenim stranicama objavio da je došlo do sporazumnog raskida suradnje i da će momčad u sljedećem periodu privremeno voditi Alexey Berezutsky.

“Iskoristio bih ovu priliku da vas obavijestim o prekidu suradnje s CSKA Moskvom. Danas sam stigao u Moskvu kako bih održao sastanak s vodstvom kluba. Nakon našeg razgovora, klub je odlučio da prekine našu suradnju, a glavni razlog su različiti pogledi na način rada i budućnosti prve momčadi. Žalim zbog ovog ishoda, obzirom da sam se s velikim entuzijazmom pripremao za novu sezonu. Iskoristio bih ovu priliku da zahvalim klubu i navijačima na odličnom iskustvu i ugodnih dva mjeseca koja sam proveo u klubu. Svima u klubu i navijačima želim puno zdravlja, sreće i uspjeha u budućnosti”, izjavio je Olić.

Olić je svoj prvi samostalni trenerski angažman dobio u ožujku ove godine te je u proteklom periodu u moskovskom klubu upisao po četiri pobjede i poraza te jedan remi nakon čega je sezonu okončao na šestom mjestu Premier lige te bez plasmana u europska natjecanja.

Iz kluba s njim odlaze i pomoćnici Ilija Aračić i Igor Jukić, a njima se u novoj sezoni trebao pridružiti i Dinko Jeličić. Olić pak sad nastavlja posao pomoćnika Zlatka Dalića u stožeru Vatrenih.

Komentiraj