CROATIA SPORT SHOW 2019

CROATIA SPORT SHOW 2019 Međunarodni sajam sporta, inovacija i sportskog turizma

Tvrtka Driope Euro Consulting  od 3. do 5. svibnja organizira prvi Međunarodni sajam sporta, inovacija i sportskog turizma CROATIA SPORT SHOW 2019.
Ovaj sajam će u sportskom centru Višnjik u Zadru okupiti izlagače sportske opreme i odjeće, opremanja sportskih igrališta i dvorana, zdrave prehrane, ljepote i wellnessa, rehabilitacije, inovacija u sportu pa sve do sportskog turizma, i to upravo u jednom od najsportskijih gradova u Europi.
Riječ je o sajmu na kojem će uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore i podršku Ureda Predsjednice po prvi puta u Hrvatskoj i šire biti predstavljeni svi aspekti sporta, sve što on predstavlja i nudi, a bit će predstavljena i sportska ponuda za osobe sa invaliditetom čime se želi iskazati jednakost i odaslati poruka da ljubav prema sportu nema granica.
Interes za sudjelovanjem na sajmu iskazali su brojni proizvođači i distributeri sportske opreme, rehabilitacijski centri, sportske klinike i to će biti sjajna prilika za uspostavljanje poslovne suradnje svih onih koji se bave sportom.

Komentiraj