Croatia Airlines uvodi nove linije iz Zagreba, Dubrovnika i Splita

Croatia Airlines danas je objavila red letenja koji će biti u primjeni od 06. srpnja, uvode se i povećavaju frekvencije na brojnim domaćim i međunarodnim linijama, ali i nove linije iz Splita, Dubrovnika i Zagreba.

Kompanija će u prvom tjednu srpnja povećati broj frekvencija na brojnim međunarodnim linijama iz Zagreba, te uvesti jednu domaću, prema zračnoj luci na Braču.

Linije iz Zagreba

Linija Zagreb – Frankfurt prometovati će čak 32 puta tjedno:

  • ponedjeljkom i nedjeljom četiri puta dnevno,

  • utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom tri puta dnevno,

  • subotom dva puta dnevno.

Linije iz Zagreba prema Copenhagenu, Amsterdamu, Munchenu i Sarajevu od spomenutog će datuma prometovati svakodnevno, dok će letovi prema Zurichu, Dubrovniku i Splitu prometovati dva puta dnevno.

Linija Zagreb – Brussels prometovati će 8 puta tjedno:

  • srijedom i petkom dva puta dnevno,

  • ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i nedjeljom jednom dnevno.

Linije prema Parizu, Londonu, Dublinu i Beču prometovati će tri puta tjedno, dok će zrakoplovi prema Rimu polijetati četiri puta tjedno.

Zagreb će biti povezan sa Zadrom i Pulom sedam puta tjedno (nedjeljom dva puta dnevno, subotom bez letova).

Od spomenutog datuma uvodi se i direktna linija između Zagreba i Brača. Zrakoplov tipa DashQ400 povezivati će ove dvije zračne luke svakog utorka i subote, priopćili su iz aviokompanije.

Uvode se nove linije iz Splita

Od 06. srpnja kompanija će pokrenuti direktne letove iz Splita prema Copenhagenu, Londonu, Beču i Parizu (jednom tjedno, subotom).

Linija Frankfurt – Split prometovati će pet puta tjedno, dok će linije prema Munchenu i Zurichu prometovati tri puta tjedno.

Uvodi se i domaća linija između Splita i Osijeka, jednom tjedno, petkom.

Međunarodni letovi i iz Dubrovnika

Kompanija će uvesti i međunarodne linije iz Dubrovnika. Uvode se direktni letovi prema Dusseldorfu i Zurichu, jednom tjedno, subotom, dok će linija Dubrovnik – Frankfurt biti u prometu četiri puta tjedno (ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom).

Uvodi se i domaća linija između Dubrovnika i Osijeka, jednom tjedno, svakog četvrtka.

Komentiraj