CROATIA AIRLINES Svakodnevne povratne aviokarte za gradove Sarajevo i Skoplje

Kako biste novu godinu započeli na najbolji način istražite nove gradove, jer Croatia Airlines pripremila je za Vas posebnu ponudu povoljnih povratnih aviokarata za Sarajevo i Skoplje.

U ponudi su izravni letovi koji će vam omogućiti najbržu i najugodniju povezanost s ovim osebujnim gradovima. Croatia Airlines već dvadeset godina, tijekom cijele godine, povezuje Zagreb i Sarajevo. Iz Grada Zagreba možete otputovati u Grad Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, kad avioprijevoznik leti samo jedanput. Stoga prošetajte snježnom Baščaršijom, ugrijte se u nekome od šarmantnih lokala ili pak uživajte u zimskim čarima olimpijskih planina Bjelašnice, Jahorine i Trebevića.

Croatia Airlinesom, također svaki dan, možete otputovati iz Zagreba u Grad Skoplje. Makedonska metropola, poznata po bogatoj eno-gastronomskoj ponudi i gradskim znamenitostima, dočekat će vas raširenih ruku. Zaputiiti se možete na obližnje Ohridsko jezero i uživati u prekrasnoj prirodi.

Broj povratnih aviokarata po promotivnim cijenama je ograničen. Cijena se odnosi na karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke i uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada.

Više informacija o akciji možete pronaći na www.croatiaairlines.hr.

Komentiraj