Croatia Airlines: Od utorka promjena u ograničenjima i pravilima za putovanja u Nizozemsku

Putovanja zrakoplovom u uvjetima epidemiološke krize podložna su čestim izmjenama epidemioloških ograničenja i pravila pojedinih država, što izravno utječe na protok putnika u civilnom zračnom prometu.

Iz Croatia Airlinesa izvijestili su da se od utorka, 16. ožujka, mijenjaju dosadašnja ograničenja i pravila za putovanja u Nizozemsku prema kojima putnici u zračnom prijevozu, koji svoja putovanja završavaju u Nizozemskoj, prigodom registracije za let (check in) trebaju predočiti negativan NAAT/PCR test i to ne stariji od 72 sata, kao i antigenski test (rapid test) koji ne smije biti stariji od 24 sata.

Transferni putnici, koji u Amsterdamu nastavljaju putovanje nekim od vezanih letova, navode, trebaju imati negativan NAAT/PCR test (ne stariji od 72 sata uoči putovanja), a antigenski test više im nije potreban kao do sada.

Iz Croatia Airlinesa ističu da navedeni uvjeti od 16. ožujka o.g. vrijede za sve putnike koji putuju zrakoplovom iz Zagreba u Amsterdam, kao i za putnike iz drugih odredišta koji preko Zagreba lete u Amsterdam.

Komentiraj