Crnogorski stoper Vladan Adžić stigao u Varaždin

Novi prvoligaš Varaždin nastavlja pojačavati igrački kadar nakon što su u prvenstvenu sezonu startali s tri poraza. Novi igrač momčadi Bormira Perkovića je postao iskusni 32-godišnji crnogorski stoper Vladan Adžić s kojim je sklopljena jednogodišnja suradnja.

Adžić u Varaždin dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s južnokorejskim Pohang Steleerskima gdje je proveo proteklih pola godine ukupno odigravši četiri utakmice.

Karijeru je počeo u Lovćenu, a još je igrao u Rudaru iz Pljevlja, OFK Beogradu, Suwonu gdje se zadržao tri pol sezone te Budućnosti iz Podogorice.

Nakon potpisa ugovora  Adžić je izjavio: “Hrvatska nogometna liga mi je zanimljiva i atraktivna, a slobodno mogu reći da je možda i najjača liga na prostoru bivše države, tako da mi je igranje u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa sigurno izazov. Varaždin je prošle sezone dominantno ušao u Prvu ligu,a došao sam da svojim iskustvom pomognem momčadi, da igramo što bolje u Prvoj ligi i da ove sezone prvo izborimo ostanak, a sljedeće sezone napravimo i nešto više, ako nam se ukaže prilika.”

U dosadašnjem tijeku prijelaznog roka u Varaždin su uz Adžića pristigli i Dominik Glavina, Tomislav Turčin, Jamal Bajandouh, Goran Jozinović, Vitalij Lisakovich, Neven Đurasek, Ivan Roca, Goran Tkalčić i Daniel Štefulj.

Komentiraj