Crnogorski dnevnik Vijesti prenio FB post glavnog urednika Nacionala o Ivi Pukaniću

Crnogorski dnevnik Vijesti prenio je Facebook post u kojem je glavni urednik Nacionala Berislav Jelinić napisao kako mu se “čini da bi nalogodavci ubojstva Iva Pukanića mogli početi nemirno spavati”.

Jelinić je u utorak reagirao na Facebook post crnogorskog premijera Dritana Abazovića koji je boravio u Dubrovniku, i tim povodom objavio kako se “kao dijete sjeća bombardiranja Dubrovnika, najveće sramote Crne Gore u njenoj modernoj povijesti”, dodajući kako mu je “bila čast da kao prvi crnogorski premijer slobodno prošeta prelijepim Stradunom”. Abazović je u Dubrovniku boravio s ministrom unutarnjih poslova Filipom Adžićem i poslovnim čovjekom Ratkom Kneževićem.

Reagirajući na taj FB post crnogorskog premijera, Jelinić je objavio: ” Zaklela se zemlja raju… Čini se da bi nalogodavci ubojstva Ive Pukanića mogli početi nemirno spavati. To bih ukratko mogao zaključiti nakon dva telefonska razgovora koja sam upravo vodio na povratku s utakmice Dinama u Maksimiru. Evo nema petnaest minuta otkako mi je dugogodišnji prijatelj Ratko Knežević na telefon dao crnogorskog premijera Dritana Abazovića. Razmijenili smo nekoliko kurtoaznih rečenica, pozvao me u Crnu Goru. A potom mi na telefon proslijedio i aktualnog crnogorskog ministra policije Filipa Adžića. Želim im ugodnu večer u dobrom društvu mog Ratka u Dubrovniku. Veselim se boljoj budućnosti Crne Gore.”

Taj Jelinićev post u srijedu poslije podne prenio je crnogorski dnevnik Vijesti, podsjećajući kako je bivši vlasnik i glavni urednik Nacionala Ivo Pukanić “ubijen 23. listopada 2008. godine u Zagrebu u eksploziji bombe”. “Pisao je i o švercu cigareta, optužujući tada kao organizatore aktualnog predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i kontroverznog srbijanskog biznismena Stanka Subotića. Đukanović i Subotić su to više puta demantirali”, dodao je dnevnik Vijesti.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner