Dario Lepoglavec

Crno bijeli svijet i ljubavni jadi u novom spotu grupe ‘Pravila igre’

Dečki iz grupe ‘Pravila igre’ su snimili uzbudljiv video spot za posljednji singl s aktualnog albuma ‘Kako nam stvari stoje‘.

Pjesma “Još ovu noć” će svojom romantičnom tematikom oduševiti sve obožavatelje banda. Tekst pjesme dočaran je privlačnim “crno bijelim kadrovima” u spotu kojeg potpisuje redatelj Dario Lepoglavec. Autor glazbe je Miro Buljan, dok je za tekst zaslužna Sonja Buljan.

Redatelj je odlučio frontmena grupe, Ivana Penezića staviti u zagrljaj lijepe Petre Dimić (@saamopetraa). Snimanje je proteklo u zabavnoj atmosferi uz mnoštvo pozitivne energije. Nakon uspješne 3D koncertne turneje, koja se održala po CineStar kinima diljem Hrvatske, dečki s velikim zadovoljstvom prihvaćaju izazove koji su pred njima. Hitovi ‘Kako nam stvari stoje’ ‘Ime ljubavi‘, ‘Još si sve u meni‘, ‘Muška suza‘, ‘Baš kad mi ne treba‘ osvojili su brojnu publiku, a naklonost dobivaju iz projekta u projekt.

Dugo, toplo ljeto za grupu će biti radno. Nastupi kreću već 15. lipnja koncertom u Krapini, zatim slijedi Zelina 22. lipnja, a 29. lipnja rezerviran je za Hoče u Sloveniji…

Komentiraj