CRNI RASPLET U MEĐIMURJU: Stric prepoznao malog Patrika

nestali.hr

Pronađeno tijelo dječaka u akumulacijskom jezeru HE Dubrava kod Preloga je nestali 5-godišnji Patrik Fogadić, potvrdio je u srijedu stric dječaka Robert Fogadić, koji je bio prisutan poslijepodne prilikom izvlačenja tijela iz jezera.

  • Tijelo dječaka stavljeno je u lijes i preneseno u mrtvozorničko vozilo.

 

On je, kako piše list Međimurje , prepoznao tijelo djeteta i briznuo u plač te zavapio: ‘Bože, Bože, zašto si to napravila?’.

Tijelo dječaka stavljeno je u lijes i preneseno u mrtvozorničko vozilo.

Glasnogovornik Policijske uprave međimurske Radovan Gačal izjavio je da je proveden očevid te će nad tijelom dječaka sutra biti napravljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Oko četiri kilometra uzvodno kod mjesta Otok u glavnom derivacijskom kanalu HE Čakovec na dubini od 5,6 metera ronioci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec locirali su automobil.

Pretpostavlja se kako je riječ o Opel Astri kojom je Ivana Fogadić prije dva dana napustila obiteljsku kući u naselju Totovec, te povela sa sobom 5-godišnjeg sina Patrika, nakon što je na facebook stranici objavila oproštajno pismo s porukom o samoubojstvu te najavila kako će u smrt povući i sina.

Operacija vađenja automobila odgođena je za sutra ujutro zbog mraka i loših uvjeta vidljivosti.

Komentiraj