Cristiano Ronaldo uoči drugog debija održao govor suigračima: “Morate jesti, spavati i boriti se za ovaj klub”

Cristiano Ronaldo u subotu je na impredivan način upisao svoj drugi debi u dresu Manchester Uniteda. U 4:1 pobjedi nad Newcastleom Ronaldo je postigao dva pogotka. Kako su objavili britanski mediji, Ronaldo je svojim suigračima uoči te utakmice održao govor u kojem ih je pozvao da ‘žrtvuju sve za klub’.

Ronaldo je svojim suigračima dan prije izlaska na travnjak Old Trafforda rekao da mu je cilj osvojiti trofeje i vratiti ‘Crvene vragove’ u dane slave. “Ronaldov govor bio je snažan i uzbudljiv. Svi igrači i stručni stožer okupili su se i slušali ga u tišini”, ispričao je izvor za The Sun.

Prema izvješćima britanskih medija, Ronaldo je suigračima rekao da se u United vratio iz dva razloga. Prvi je, kazao je Ronaldo, ljubav prema klubu, a drugi pobjednički mentalitet u njemu. “Nisam se vratio da budem navijač i promatrač. Ako želite uspjeti, potrebno mi je da od srca volite ovaj klub. Morate jesti, spavati i boriti se za ovaj klub. Nije važno igrate li ili ne, morate podržavati svoje suigrače i uvijek dati 100 posto za klub”, rekao je 36-godišnji Ronaldo.

Dodao je da je tamo kako bi pobjedio i ništa drugo. “Pobjeda nam donosi sreću. Ja želim biti sretan, a vi?”, upitao je svoje suigrače Portugalac.

Inzistirajući na tome da je United ‘pao’ u godinama nakon što je klupu napustio Sir Alex Ferguson, Ronaldo je svoje suigrače uvjerio da imaju njegovu punu vjeru i kvalitetu koja im je potrebna da bi još jednom bili ‘dominantni’.

Prema izvješćima, Ronaldo je nakon govora zaradio veliki aplauz, a čini se da su njegove riječi izazvale trenutnu reakciju, što se i vidjelo u prezentaciji protiv Newcastlea.

Ronaldo se oglasio nakon dva pogotka u povratničkoj utakmici: “Sa suigračima i nevjerojatnom podrškom s tribina, idemo dalje”

Komentiraj