Čovjek koji je zabranio ulaz SDP-ovcima: “U Rijeci je sve puno Jugoslavena. Ovo sam napravio u Imotskom, tu smo svi čisti Hrvati”

Na vratima lokala u Imotskom u četvrtak je osvanuo plakat s porukom da je zabranjen ulaz SDP-ovcima, posebno Arsenu Bauku i Nenadu Staziću. Odgovor je to na potez vlasnika ugostiteljskog objekta ‘Three Monkeys’ iz Rijeke, koji je poručio da kod njega HDZ-ovci nisu dobrodošli.

Vlasnik hotela i restorana u Imotskom Teo Zdilar, koji se na plakat i potpisao, komentirao je svoj potez za Dnevnik.hr. Iako je plakat ubrzo uklonjen, Zdilar navodi da to nije znak isprike.

„Ne ispričavam se nikome, samo nisam znao da će to izazvati ovoliku medijsku pozornost pa sam zato uklonio plakat“, kazao je Zdilar. Podsjetio je da je prošle godine u Imotskom tijekom karnevala spaljena lutka SDP-ovca Nenada Stazića, što je zasmetalo njegovu kolegi Arsenu Bauku te je protiv organizatora podnesena i kaznena prijava.

“Ovo prije se dogodilo u Rijeci gdje je sve puno Jugoslavena, a ja sam ovo napravio u Imotskom, gdje smo svi čisti Hrvati. Ja nisam član nikakve stranke, politika me ne zanima, ali me bole neke stvari koje su se napravile. Ja nisam ljut ni na koga. Nije mi nimalo žao i nemam se namjeru nikome ispričavati”, poručio je Zdilar.

Komentiraj