Čovjek izboden u Splitu bori se za život, objavljena slika napadača

Splitska policija objavila je fotografiju 38-godišnjeg Željka Melvana, kojeg se sumnjiči da je sinoć u Sinjskoj ulici u Splitu pokušao ubiti 53-godišnjaka.

“Molimo građane ukoliko su vidjeli ovu osobu ili raspolažu saznanjima gdje se nalazi, da o tome bez odgode obavijeste policiju pozivom na broj 192”, poručuju iz policije.

Izbodeni muškarac je zbog teških i opasnih ozljeda dovezen u KBC Split, gdje se liječnici bore za njegov život. 53-godišnjak je, podsjetimo, izboden sinoć oko 20 sati.

Slobodna Dalmacija doznaje da je napad povezan s paljevinom automobila koja se sredinom travnja dogodila na istoj lokaciji. Tada je, 14. travnja, planuo Opel rumunjskih registracijskih oznaka koji su koristila dvojica danskih turista, a iznajmili su ga u jednoj stranoj rent-a-car agenciji.

Vatra na Opelu je buknula u nedjelju rano ujutro, oko 4:45, a ubrzo je zahvatila i Renault Scenic, u vlasništvu Splićanina koji tu živi, a policija je brzo ustanovila da je požar bio podmetnut. Upravo je Renault Scenic, kako piše Slobodna Dalmacija, bio prava meta tog napada, a taj je automobil u vlasništvu muškarca koji je sinoć izboden u parku u centru Splita.

Komentiraj