Courtney Love napustila je glumu zbog brojnih slučajeva seksualnog zlostavljanja

Courtney Love ovih je dana javno ustvrdila da je prestala glumiti “nakon gomile #MeToo” incidenata, te izjavila da joj nitko ne bi vjerovao da je počela pričati o tome. Pjevačica grupe The Holea i bivša supruga pokojnog frontmana grupe Nirvana Kurta Cobaina izjavila je kako je period krajem 90-tih bio period vrhunske zabave u kojem se bavila glumom i osvojila Zlatni globus za film „The People vs. Larry Flynt „ 1996. godine,  no, u istom je postu u kojem je to napisala ustvrdila da je ‘prestala biti sposobna’ za glumu zbog ‘gomile #metoosa’ zbog kojih je napustila profesiju. “Nitko mi ne bi vjerovao i to ne bi prestalo. Stoga sam jednostavno prestala i sve je nestalo. Pomirila sam se s tim. Možda ću u sljedećem životu biti jača i sposobna to izdržati. Skidam kapu onima koji mogu to izdržati. Bilo je super zabavno.”

U tom istom postu se Courtney Love prisjetila lijepih vremena suradnje s redateljem Milošem Formanom koji je režirao film ‘The People vs. Larry Flynt’. Uz arhivski isječak u kojem Forman  hvali glumu Courtney Love napisala je: „Nekoliko godina sam zbog Miloša Formana bila profesionalna glumica i filmska zvijezda. Naravno da mi ponekad nedostaje gluma. Mislim da je jedno od najvećih iskustava kao žena koju možeš imati i sav taj glamur koji dolazi nakon toga zabavan je, blještav, prekrasan! Povjerenje koje se može postići s velikim redateljem? To je jedna od najdubljih stvari koje sam ikad upoznala”.

Courtney Love od tada glumi uglavnom u televizijskim produkcijama uključujući uloge u tv serijama ‘Sons Of Anarchy’, ‘Empire’ i ‘Revenge’. Također je glumila u TV filmu ‘Menendez: Blood Brothers’ 2017. godine, a nedavno je glumila u filmu Jamesa Franca ‘The Long Home’ čija premijera se tek očekuje.

 

Komentiraj