Courteney Cox odrepala dionicu u pjesmi o sebi koju izvode Idris Elba i Connor Price

Pjesmu „Courteney Cox“ izvodi kanadsko američki glumac i reper Connor Price koji je u pjesmi ugostio glumačku zvijezdu Idrisa Elbu, ali i samu glumicu po kojoj je nazvana pjesma Courteney Cox i to nakon što je Price priznao Elbi da je cijeli život zaljubljen u Cortney.

Nakon što su se sprijateljili Price je nagovorio Idrisa Elbu da jednom snime pjesmu i posvete je Courteney Cox u kojoj je Price zaljubljen, ali ju nikada nije upoznao. Elba je potom iskoristio svoje filmske veze te nagovorio Courteney da sudjeluje u spomenutoj pjesmi i sve to potom montirao u spot u kojem se vidi koliko je Price bio šokiran što mu se Courteney osobno javila. “Nekako sam mislio da se Idris šali kad je rekao: ‘Ako ćemo ikada raditi ovaj glazbeni video moramo nagovoriti i Courteney Cox.’ Pomislio sam da bi to možda i moglo uspjeti.”

Potom su pjesmu poslali na adresu Courteney Cox i zamolili je da posluša pjesmu i uključi se u nju na način kako god želi. “Taj skit na kraju i rap bio je u potpunosti njezina ideja”, izjavio je Price. Rezultat možete poslušati i pogledati u ovom videu:

Komentiraj