HINA/ Daniel SPONZA/

Ćorluka se oporavio i normalno trenira

Oporavljeni Vedran Ćorluka u ponedjeljak je odradio oba treninga u cjelini i u utorak je bio na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću, najvažnija je vijest s priprema hrvatske nogometne reprezentacije u Rovinju, gdje su se naši reprezentativci vratili standardnom režimu treniranja iza zatvorenih vrata.

Vratar Lovre Kaliniić također je pohvalio atmosferu koja vlada u reprezentaciji istaknuvši kako je užitak i poseban gušt biti u Rovinju.

“Iza mene je vrlo dobra sezona premda za nas nije dobro započela. Gent je doveo nekoliko pojačanja i s razlogom smo očekivali borbu za titulu. Međutim, nakon deset kola bili smo tek petnaesti na ljestvici, ali opet smo na kraju osvojili četvrto mjesto i igrali kvalifikacije za Europu. U svakom slučaju sezona nije upropaštena, vjerujem da ćemo sve nadoknaditi iduće sezone”, kazao je Kalinić dodavši kako je mu je dobro u Gentu, ali i da će se lako dogovoriti s klupskim čelnicima “ako dođe neka ponuda koja će zadovoljiti i klub i njega”.

“Nigdje mi se ne žuri, ponuda ne nedostaje, na te stvari ne možeš utjecati. Liverpool ? Ne znam ništa o tome, vratarima nije lako, jedna utakmica te ne čini super herojem, ali niti lošim vratarom”, poručio je Kalinić.

Dodao je da prati hrvatsku ligu i da sveukupno nije baš oduševljen.

“Ni Dinamo, koji je osvojio titulu, nije odigrao bajnu sezonu, a da ne govorimo o mom Hajduku. Jedino je Rijeka jedina od svih koja drži neki kontinuitet dobrih igara, bez obzira na rošade u ekipi. U svakom slučaju, tehnički gledajući, u Hrvatskoj ima puno kvalitetnijih igrača nego u Belgiji, ali su zato u Belgiji igrači puno fizički spremniji.”

Komentiraj