ĆORIĆ: “Rezultati Vlade Plenkovića pozicioniraju kao Batmana i Supermana, sve u jednom”

Ministar energetike i zaštite okoliša Tomislav Ćorić u petak je, na potpisivanju Ugovora za izgradnju sustava javne vodoopskrbe i odvodnje na području Slavonije, kratko osvrnuo na aferu Vjetroelektrane.

Kazao je da će zborni program HDZ-a biti predstavljen nakon što bude predmet razmatranja na Središnjem odboru stranke idućeg ponedjeljka, a krako se referirao i na priopćenje DORH-a, odnosno na to na koga je DORH mislio u priopćenju.

“Za većinu igrača na hrvatskoj političkoj sceni, onih koji su se bavili politikom, rezultati Vlade Andreja Plenkovića ga pozicioniraju kao Batmana i Supermana, sve u jednom. Tu ću stati”, rekao je Ćorić, kako prenosi N1.

Podsjetimo, Državno odvjetništvo na svojim je službenim stranicama reagiralo na izjave državnog vrha. Premijer Plenković smatra da se reakcija odnosila na Milanovića, dok je on uvjeren da se odnosila na Plenkovića.

“Mislim da je DORH mislio na Plenkovića. Nisu mislili valjda na Batmana. Ali, bilo bi dobro da kažu na koga misle imenom i prezimenom. Na mene nisu sigurno jer nisam opasan ili moćan, ja samo pričam”, rekao je jučer Milanović.

Komentiraj