Ćorić preuzeo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava

Fah

U Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava u četvrtak je obavljena službena primopredaja dužnosti između razriješene ministrice Nade Šikić i novoimenovanog ministra Tomislava Ćorića, priopćilo je to ministarstvo.

U ministarstvu navode kako je prilikom primopredaje, koja je protekla u ugodnoj atmosferi, ministar Ćorić zahvalio svojoj prethodnici Šikić na postignutim rezultatima i realiziranim projektima.

“Prvi radni dan ministar je proveo na radnim sastancima s dužnosnicima i načelnicima u ministarstvu rada i mirovinskoga sustava. Ministar je dobio prve najvažnije informacije o dosadašnjim aktivnostima i projektima ministarstva, kao i onima koji su u tijeku, ali i o trenutnim problemima u svim segmentima poslovanja ministarstva”, stoji u priopćenju.

“Naslijedio sam puno započetih projekata koje ću sigurno uspješno dovršiti ali i brojnih izazova. Pred nama je dinamično razdoblje”, poručio je tom prigodom ministar Ćorić.

U sljedećim danima, ministar će održati sastanke sa predstavnicima javnih institucija koje su u nadležnosti ministarstva, zbog završetka započetih i pripreme novih projekata.

Komentiraj