Ćorić: “Otvaranje svih djelatnosti do 15 svibnja? Još jedna Bujasova budalaština”

“Još jedna budalaština gospodina Bujasa” – tako je ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić komentirao zahtjev udruge Glasa poduzetnika, koja je u srijedu zatražila da se sve djelatnosti otvore do 15. svibnja.

Glas poduzetnika pisao Božinoviću: “Otvaranje svih zatvorenih djelatnosti od 15. svibnja”

“Bit ću vrlo konkretan. To je još jedna od budalaština gospodina Bujasa. To je sve što imam reći o tome”, kazao je Tomislav Ćorić o otvorenom pismu Davoru Božinoviću u kojemu udruga Glas poduzetnika traži otvaranje svih djelatnosti od 15. svibnja.

Odgovorio je i na pitanje o sastanku ministra Marića s poduzetnikom Milenkom Bašićem, prenosi N1. Za njegov kredit kod HBOR-a lobirale su, podsjetimo, bivša državna tajnica u Ministarstvu uprave Josipa Rimac i bivša ministrica Gabrijela Žalac.

Zdravko Marić o sastanku s Bašićem: “Ne rješavamo kredite na taj način”

“Ne mogu komentirati cijeli postupak jer nisam bio član Nadzornog odbora HBOR-a, no kako Marić funkcionira u Vladi već godinama je način koji ostavlja dojam najviše razine vjerodostojnosti i kredibiliteta. Osobno neću propitivati kredibilitet ministra Marića. Ja nisam imao razgovore s Josipom Rimac na tu temu. Hrvatska javnost zna da je g. Bašić u pratnji odvjetnika prije izdavanja mišljenja Ministarstva zaštite okoliša bio u ministarstvu u nekoliko navrata. Transparentnost razgovora možete postići na više načina.”

Komentiraj