Sanjin Strukic/PIXSELL

ĆORIĆ NE IGRA PROTIV JUVENTUSA “Teško je kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu”

Nogometaš Dinama Ante Ćorić, jedna od glavnih zvijezda hrvatskog prvaka, neće večeras nastupiti u drugom kolu Lige prvaka protiv Juventusa. 19-godišnjak nije dobio mjesto u momčadi Željka Sopića, a vijest je otkrio sam preko svoje službene Facebook stranice.

“U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet – njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnvnice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put. Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir – trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja cu pricekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!”, napisao je Ćorić.

Podsjetimo, trener Željko Sopić na jučerašnjoj je konferenciji za novinare rekao kako se igrači sami stavljaju i izabcuju iz početnog sastava. Objasnio je i kako je Ćorića u utakmici protiv Lokomotive izvadio na poluvremenu jer nije izvršavao njegove upute.

Komentiraj