facebook.com

Conan O’Brien će koristiti iPhone i Skype za snimanje emisije

 

Conan O’Brien se odlučio za upotrebu priručne tehnologije kako bi snimio novu epizodu svog televizijskog šoua, izvještava engadget.com.

U ovakva vremena treba nam što više zabave i pozitivnih sadržaja pa je poznati voditelj odlučio nastaviti svoj posao uz malu pomoć suvremenih tehnologija, bez obzira na nedostatak studijskog okruženja.

“Vraćam se u eter u ponedjeljak, 30. ožujka. Cijela moja ekipa će raditi od kuće. Snimat ću kod kuće koristeći iPhone, a moji gosti će se javiti Skypeom”, napisao je O’Brien na Twitteru.

Odlučeno je da će se ideja realizirati nakon što su voditelj i njegovi suradnici producirali nekoliko kratkih video priloga za društvene mreže. Došli su do zaključka kako bi isti uređaji i sustavi mogli poslužiti za cijelu emisiju.

“Imamo osoblje koje želi raditi, a mi jednostavno želimo nastaviti posao”, rekao je izvršni producent šoua, Jeff Ross. za Variety.

Čini se kako će ‘Conan’ biti prvi kasnonoćni šou, koji će tijekom pandemije koronavirusa pokušati napraviti kompletnu emisiju od kuće.

“Kvaliteta mog rada neće opadati, jer tehnički to nije moguće. To neće biti lijepo, ali slobodno se smijte našem pokušaju”, kazao je O’Brien.

Komentiraj