Colin Farrell i Andy Serkis u novom Batmanu

Colin Farrell pregovara s kompanijom Warner Bros oko prihvaćanja uloge Pingvina u novom filmu „The Batman“ u kojem će glavnu ulogu imati Robert Pattison. Kako piše portal Deadline, to bi za Farrella bio, nakon 16 godina,  povratak u filmove nastale prema strip junacima. Naime, Farrell je 2003. godine glumio Bullseyea u filmu „Daredevil“.

Ujedno, portal TheWrap objavio je kako je Andy Serkis glavni kandidat za dobivanje uloge  Alfreda Pennywortha, batlera i desne ruke Batmana. Serkis će biti sedmi glumac koji je glumio Pennywortha, a posljednji su bili Jeremy Irons u „Batman protiv Supermana: Zora pravednika“ i Michael Caine u trilogiji Christophera Nolana „Vitez tame“.

Film „The Batman“ režirati će Matt Reeves koji je sa Serkisom radio na dva filma „Planet majmuna: Revolucija“ iz 2014. i „Planet majmuna: Rat“ iz 2017.  Osim toga, Serkis je režirao prošle godine film „Knjiga o džungli“ te je najavljen kao redatelj filma „Venom 2“.

Ako se potvrde ove informacije, Farrell i Serkis će se u filmu „The Batman“ pridružiti  Paulu Danu u ulozi Riddlera, Zoë Kravitz u ulozi Catwoman i Jeffreyu Wrightu u ulozi Gordona.  Snimanje filma započet će početkom sljedeće godine, a najave govore da će njegova premijera biti održana u lipnju 2021. godine.

Komentiraj