Coldplay od 2025. godine više neće snimati nove pjesme

Frontman grupe Coldplay Chris Martin u intervjuu za BBC2 je izjavio da planiraju prestati snimati nove pjesme 2025. godine, iako će vrlo vjerojatno nastaviti s nastupima.

Martin je voditeljici BBC Radija 2 Jo Whiley potvrdio da će Coldplay uskoro prestati snimati nove pjesme.  “Naš posljednji pravi album će izaći 2025. i nakon toga ćemo ići samo na turneje. Možda ćemo raditi neke zajedničke stvari, ali katalog pjesama grupe Coldplay do tada će završiti.“

No voditeljica je naknadno izjavila da je zaigranost Chrisa Martina značila i da nije uvijek znala kada ozbiljno govori, a kada se šali. “Uvijek je vrlo duhovit i nikad nisam sasvim sigurna šali li se ili je smrtno ozbiljan”.

Grupa Coldplay je objavila svoj deveti studijski album, ‘Music Of The Spheres’, početkom ove godine. U intervjuu za NME koji je dao u listopadu ove godine Chris Martin je rekao: “Napravit ćemo 12 albuma. Jer puno znači uložiti sve u njihovu realizaciju. Sviđa mi se to i nevjerojatno je, ali i vrlo intenzivno. Osjećam se pomalo neobično jer znam da je u pitanju svojevrsni izazov kojim završavamo ovaj proces ali s druge strane mislim da je to to što bismo trebali raditi. Mislim da ćemo to učiniti kada su u pitanju studijski albumi.”

 

 

 

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]