Clooney uskoro slavi 60. rođendan. “Bolje i to nego da sam mrtav.”

Za nekoliko dana, 6. svibnja, George Clooney imati će 60 godina. Očekivalo bi se da će slavni glumac proslaviti svoj rođendan, ali prema onome što je rekao u razgovoru za Entertainment Tonight, od slavlja neće biti ništa. Clooney, naime, nije oduševljen činjenicom da će zagaziti u sedmo desetljeće.

„Što se tiče 60. rođendana, slušaj, nisam uzbuđen zbog toga, ali bolje i to nego da sam mrtav“, izjavio je Clooney uz opasku „Imam dvije opcije“.

U nastavku razgovora Clooney je govorio o tome kako uči svoje blizance vrijednostima humanitarnog rada. „Oni još nemaju ni četiri godine pa to ne razumiju“, rekao je Clooney ali i dodao „Moja djeca uvijek, kada uzmu igraču, kažu ‘Ovo je za siromašne ljude’. Ja im na to kažem ‘Stavimo je u košaru i odnesimo siromašnima’. I onda im na licima vidim da su šokirani tom realnošću“. Clooney kaže kako su mu njegovi roditelji usadili značak humanitarnog rada time što su ga naučili da je najbitnije u životu suprotstaviti se ljudima na vlasti i pomoći ljudima koji nisu na vlasti.

Komentiraj