Screenshot rmf.hr

Članstvo u Raiffeisen dobrovoljnom mirovinskom fondu putem online zahtjeva

Početak štednje u Raiffeisen dobrovoljnom mirovinskom fondu od sada je jednostavniji i brži zahvaljujući online Zahtjevu za članstvo.

Putem online zahtjeva svi potencijalni članovi Fonda mogu ugovoriti i započeti sa štednjom u Raiffeisen dobrovoljnom mirovinskom fondu iz udobnosti svoga doma.

Prateći aktualnosti i načine na koji tehnologija omogućava komunikaciju i pojednostavljuje obavljanje raznih aktivnosti, Raiffeisen društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima razvilo je online Zahtjev za članstvo.

Za aktivaciju članstva odnosno uplatu štednje dovoljno je popuniti obrazac, nakon čega članu, na e-mail adresu navedenu pri ispunjavanju, stiže generirana uplatnica s barkodom.

Prva uplata u Fond mora biti izvršena s tekućeg računa potencijalnog člana koji je naveden u Zahtjevu za članstvo u Fondu, a nakon izvršene prve uplate korisnik postaje član Raiffeisen dobrovoljnog mirovinskog fonda i može nastaviti sa štednjom, dok se način, iznos i dinamika štednje odabire prilikom popunjavanja Zahtjeva za članstvo u Fondu.

Odluka o štednji u dobrovoljnom mirovinskom fondu potpuno je individualna, a pružanjem mogućnosti učlanjenja putem online zahtjeva odluku čini lakšom, bržom i jednostavnijom.

Svrha štednje u dobrovoljnom mirovinskom fondu je dodatna mirovina, odnosno osiguranje trajne socijalne sigurnosti u starijoj životnoj dobi. Za zadržavanje približno jednakog životnog standarda kojeg uživamo za vrijeme radnog vijeka i nakon što odemo u mirovinu, potrebno se pobrinuti samostalno.

Raiffeisen dobrovoljni mirovinski fond početkom rujna 2017. godine broji više od 64 000 članova, dok je imovina Fonda premašila 1.1 milijardu kuna.

Komentiraj