Članica stožera civilne zaštite napala političare, a onda i sama prekršila distancu

Nije dugo trebalo Maji Grbi-Bujević, načelnici Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i članici Nacionalnog stožera civilne zaštite, da vlastitim primjerom pokaže kako ne treba postupati u pandemiji Covida 19: jutros je na N1 televiziji napala političare jer ne drže fizičku distancu, da im odmah potom stane, doslovno, rame uz rame.

“Užasavam se nekih scena s televizije, ne bih sad imenovala o kojim se političarima radi, ali dijeli se nešto i onda se pritom grli i ljubi. Moje je pitanje: Što smo onda ovo cijelo vrijeme radili? Pa zdravlje nam je valjda najvažnije”, kazala je Grba-Bujević gostujući jutros na N1, gdje je podsjetila naciju kako treba biti odgovoran i poštovati epidemiološke mjere.

No odmah nakon tog intervjua, kako javlja index.hr, Grba-Bujević otišla je u Kliniku za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, da baš ondje prekrši pravilo o distanci, i to s premijerom Andrejem Plenkovićem i šefom Nacionalnog stožera civilne zaštite, ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem. Uistinu, lijep primjer građanima, za koje se nije samo jednom pokazalo da su često odgovorniji od mnogih političara.

Komentiraj