ČLANICA GLAVNOG ODBORA ŽIVOG ZIDA “Ispod časti bi mi bilo večeras biti sa izdajnicima ideje”

Sanjin Strukic/PIXSELL

Članica Glavnog odbora Živog zidfa Mihaela Varga kritizirala je preko Facebooka članove Živog zida, za koje kaže da su izdali ideju stranke. Status Varge, koja je na izborima bila u peoj izbornoj jedinici, prenosimo u cijelosti:

“Nisam večeras u stožeru. Odlučila sam večer provesti doma sa ljudima koje volim i koji su časni i iskreni prijatelji.

U proteklih nekoliko tjedana svojim očima vidjela sam najgnjusnije stvari, koje su sramota za moju stranku. Toliko gnjusne da je trojac jednak onima protiv kojih govore sve ove godine. O tome uskoro.

Nitko od članova koji su radili na terenu i zbog koji se sve ovo i događa nije pozvan u stožer. Čak niti tajnik stranke! Čak ni moja kolegica koja je treća na listi u jednoj izbornoj jedinici. Pozvana je isključivo podobna ekipa, koja klima glavom kad god ju se pogleda.

Prvo, ideja stranke je izdana. Drugo, ako nema novca za jelo i piće za najzaslužnije ljude koji godinama rade na terenu, onda ni ja ne želim biti tamo.

Živi Zid je oduvijek bio protiv raskošnih proslava i trošenja novca u zemlji gladnih. Ovaj puta je slavlje u hotelu Antunović.

To se kosi sa mojim uvjerenjima. U državi u kojoj je toliki broj doslovno gladnih ljudi, ja kao predstavnica pokreta otpora nemam što tražiti među tajkunima i oportunistima, izdajnicima i ponekim kriminalcima.

Moje mjesto je uz “raju” i nema tog novca i tog sjaja kojim mene mogu kupiti.

Ispod časti bi mi bilo večeras biti sa izdajnicima ideje.

Živjela Hrvatska u kojoj će i sirotinja ponovo postati srednji sloj, a u kojoj će se u hotelu Antunović smradovi gušiti u vlastitom smradu.”

Komentiraj