Član stručnog stožera Nenada Bjelice pozitivan na koronavirus

Nenad Bjelica je održao prvi trening s Bijelo-plavima, a tom prilikom igračima je predstavio i svoj stručni stožer koji ipak nije bio u punom sastavu. Naime, jedan od njegovih pomoćnika, Karlo Reinholz, imao je pozitivan nalaz na testiranju za COVID-19 zbog čega mu je određena mjera dvotjedne samoizolacije.

Iz Osijeka obavještavaju da su članovi stožera odvojeno pristizali u grad na Dravi kako bi se izbjeglo eventualno širenje virusa, a s igračima nisu imali nikakav kontakt sve dok nisu pristigli rezultati testiranja iz Zavoda za javno zdravstvo.

Reinholz je u stručnom stožeru zajedno s Martinom Mayerom zadužen za kondicijsku pripremu, a osim njega Bjelici će asistirati ista ekipa s kojom je surađivao i u Dinamu. Radi se još o Reneu Pomsu i Ninu Puli kao pomoćnicima, Silviju Čavlini kao treneru vratara te Jasminu Osmanoviću koji je zadužen za analizu.

Kad je Osijek u pitanju pozitivno na koronavirus je bilo i novo napadačko pojačanje Ramon Mierez zbog čega se odužilo njegovo službeno predstavljanje kao igrača Bijelo-plavih. Od prvoligaša pozitivni slučajevi su dosad zabilježeni i u Lokomotivi, Dinamu, Varaždinu, Hajduku, Rijeci i Istri 1961.

Komentiraj