Član Nadzornog odbora Hajduka prijavljen zbog verbalnog napada na kontrolora suđenja

Utakmicu 33. kola HT Prve lige u kojoj je Osijek pogotkom Bočkaja slavio protiv Hajduka obilježio je i incident u VIP loži stadiona Poljud.

Prema prijavi delegata Dražena Posaveca član Nadzornog odbora Hajduka Marko Mustapić početkom drugog dijela utakmice nezadovoljan suđenjem Marija Zebeca verbalno je napao kontrolora suđenja Draženka Kovačića.

Posavec je u zapisniku utakmice naveo sljedeće:

– “U 49. minuti u VIP loži Marko Mustapić napao je verbalno kontrolora suđenja Draženka Kovačića riječima; „kako će te napustiti stadion ! Kakvo je ovo suđenje ! Jebo te lap-top, što ćeš u njega napisati ! Jebo Vas Zebec, stalno ga dovodite ovdje !“ Nakon toga časnik za sigurnost Vlado Dominić upozorio je navedenu osobu da prestane sa vrijeđanjem. U razgovor se uključio i Sergije Popović koji je zajedno sa Mustapićem vikao „Makni se od nas Korona je“. S obzirom na navedeno ponašanje gospodin Dominić je sjeo na mjesto kontrolora Draženka Kovačića, dok se isti premjestio na drugo sjedalo, te je na taj način mogao nesmetano nastaviti obavljati svoje zadaće. Nakon toga navedene osobe su prestale dovikivati i vrijeđati.”

O prijavi protiv Mustapića pravorijek će donijeti disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer.

Komentiraj